Vatandaşları, Kolaylaştırıcı Yeşil Masa karşılayacak

Bursa Orman Bölge Müdürlüğü, vatandaşlara daha iyi hizmet verebilmek amacıyla 'Kolaylaştırıcı Yeşil Masa' birimini hizmete soktu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Kasım 2012 09:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Orman Bölge Müdürü Ahmet Köksal Coşkun, kuruma gelen insanların bu birimde çalışanlar tarafından güler yüzle karşılanarak yardımcı olunacağını söyledi. Amaçlarının insanların işlerini kolaylaştırmak olduğunu belirten Coşkun, "Birçok kamu kurum ve kuruluşuna gidiyorum. Gittiğim zaman hemen birileri karşılıyor, ?hoş geldiniz, sizi bekliyorduk' diyerek odaya kadar götürüyor ise o kamu kurum ve kuruluşu hakkında olumlu kanaat oluyor." dedi.

Kolaylaştırıcı Yeşil Masa'da 2 kişiyi görevlendirdiklerini ifade eden Coşkun, şöyle konuştu: "Bu arkadaşlar birisi geldiği zaman nezaketle ayağa kalkıp ?hoş geldiniz efendim, kiminle görüşmek istiyorsunuz' diyecek, kiminle görüşecek ise arayacak, misafiri olduğunu söyleyecek ve gelen hanımefendi ise hanım çalışanımız, beyefendi ise bey çalışanımız odasına kadar götürecekler. Arazi çalışmalarımız oluyor, misafirimizin ziyaret edeceği kişi bulunmuyor ise o zaman not alacak ve iletecekler. Bir nevi Bölge Müdürlüğümüzün ve İşletme Müdürlüğümüzün sekreterliği gibi olacak. Gelen vatandaşımızın işini kolaylaştıracağız."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber